En etterlengtet festivalhelg!

by:Larm er en årlig musikkfestival som har norske og internasjonale stjerneskudd på plakaten! I anledningen årets festival delte Studentens tiltakspakke ut billetter til lykkelige studenter. Stemningen på festivalen var god, noe videoen under er et bevis på:  

Årets by:Larm-festival ble avholdt 30.september - 2 oktober. Alle hjerter gledet seg over et nyåpnet Oslo, fengende musikk og åpne kraner! 

- Det beste med å være på festival er å oppdage ny musikk, sier Chris.

-  Ja og å få nye impulser og oppdage å nye artister, fortsetter Ragny. 

De hadde akkurat sett ferdig en konsert på Vulkan Arena, og rakk akkurat å slå av en prat før de hastet videre til neste scene. Begge er studenter ved Universitet i Oslo og to av de heldige som hadde kapret seg billett til festivalhelgen. 

- Og å kunne danse, skyter Chris avsluttende inn. 

Og dans var det høy forekomst av! Torsdag i Jakobs kulturkirke med Sebastian Zalo. Fredagen på Blå med det som ble kåret til årets stjerneskudd: Metteson. Og lørdagen på Sentrum scene på avslutningskonsert med Isah.

Langhelgen besto av pulserende stemning, høylytt jubel og både ukjent og kjent musikk som traff helt riktig. Overalt hvor man gikk i sentrum møtte man på lykkelige mennesker som nok gikk og kjente på det samme: hvor godt og etterlengtet det hadde vært å endelig kunne dra på festival igjen!

SiO tilbyr gratisbilletter til forskjellige kulturelle arrangementer! Lyst å være med? Sjekk ut aktivitetskalenderen her og SiO sine facebookarrangementer her!  

Musikk ©: Werq by Kevin MacLeod Link: https://incompetech.filmmusic.io/song/4616-werq License: https://filmmusic.io/standard-license