Hva skjer?

Gjennom Studentenes tiltakspakke 2021 ble det utviklet en egen "eventkalender" som skal brukes for å promotere de sosiale studenttilbudene i Oslo. Se kalenderen på sio.no.

Semester med nye venner

Meld deg på via påmeldingsskjema. Møt nye venner med "Semester med nye venner". Det er ingen søknadsfrist, og vi setter sammen grupper forløpende gjennom hele semesteret. Du kan melde deg på alene, eller med en venn eller to. 

Oslo som studentby

Gjennom delprosjektet "Oslo som studentby" skal vi i Studentenes tiltakspakke 2022 tilgjengeliggjøre kulturtilbud i Oslo. Følg med i eventkalenderen eller på facebook for å finne informasjon om fremtidige arrangement. 

Aktivitetsgruppen

Gjennom aktivitetsgruppen skal vi i Studentenes tiltakspakke 2022 legge til rette for attraktive og etterlengtede sosiale aktiviteter som kan passe hver og en. Følg med i eventkalenderen eller på facebook for å finne informasjon om fremtidige arrangement.  

Eventkalender

Følg med i SiOs eventkalender. Der ønsker vi å samle Oslos sosiale studenttilbud, slik at det ligger lett tilgjengelig for deg. 

Discordgruppen

Discordgruppen til SiO gir en digital plattform å sosialisere på og tilbyr et variert innhold for gaming-interesserte studenter. Bli med og oppdag aktive gaming-foreninger og deres arrangementer, eller opprett sosiale arrangementer på Discord for deg og dine venner, i og utenfor studentfrivilligheten.