Julestemning til Kringsjå

I snø og kjølig vintervær møtte mange opp til Kringsjå studentby for å sanke julestemning!

Det er første desember klokken 15:55. Kringsjå studentby har invitert til julegrantenning klokken 16:00. Den lille åpne, plassen på området er fylt med mennesker i alle aldre. Man skimter både voksne, ungdommer og barn med røde julenisse-luer.

Du grønne, glitrende 

Så er klokken der, lysene på det grønne, høye juletreet tennes og forsamlingen klapper. Kvinnekoret Oslo medisinske pikekor begynner å klinge med bjeller. Snart synger de acapella "God jul igjen" av No.4.

Publikum svaier i takt med musikken til strofer som: «God jul sure nabo, god jul gamle venn, god jul alle sammen, god jul igjen!» Her virker det ikke som det er noen sure naboer og det ser ut som alle triver.

Noen ser litt forfrosne ut i den kalde vinterettermiddagen, men heldigvis byr studentbyen på varm gløgg samt pepperkaker og nøtter.

Roen har senket seg på Kringsjå. I klynger rundt treet står gjenger og koser seg med julegodteriet eller tar bilder foran treet. Adventstida er i gang og nå er det bare å telle ned til jul, både for sure naboer og gode venner!