Studentenes kinodag

Bli med på studentenes kinodag! 

Trenger du å koble av og ta litt fri fra eksamenslesingen? Frykt ikke - lørdag 4. desember kan du være med på et arrangement som både er gratis og får tankene bort fra eksamen.

Studentenes tiltakspakke inviterer til kinodag for studentene i Oslo. Om det er lenge siden du har vært på kino, eller bare har lyst til å få med deg de nye storfilmene som går nå - da bør du ta turen til Vika kino. Vi har booket fire saler, hvor det blir to visninger av fire ulike filmer. Det eneste du trenger å gjøre er å hente en gratis kinobillett.

Hva er vel ikke julen uten ''Tre nøtter til Askepott''?

På lørdag kan du se nyskapningen av ''Tre nøtter til Askepott'', eller få vite sannheten om familien bak det italienske motehuset Gucci, i filmen ''House of Gucci''. Vi kan også by på filmen med den prisvinnende skuespilleren Renate Reinsve i ''Verdens verste menneske'' og den nyeste katastrofefilmen ''Nordsjøen''.

Ta med deg kjæresten, en studievenn, kollokviegruppen eller kom alene, og ha en hyggelig førjulstid sammen med oss. Vi stenger kulda ute og trekker inn i den lune kinosalen med lukten av nypoppet popcorn og en iskald brus.

Første runde med film starter kl. 17.30 og andre runde kl. 20.00/20:30.

Sal 1: Tre nøtter til Askepott (kl. 17.30/20.00)

Sal 2: House of Gucci (kl. 17.30/20.00)

Sal 3: Verdens verste menneske (kl. 17.30/20.00)

Sal 4: Nordsjøen (kl. 17.30/20.30)

Viktig info

Billettene kan du hente på Vika kino fra 26. november og frem til kinokvelden 4. desember. Kinoen holder åpent hver dag fra kl. 15-21. Det er et begrenset antall billetter til de ulike visningene, så her er det førstemann til mølla!

Du kan kun hente billett til deg selv. Hvis du skal gå med noen andre og vil sitte sammen med dem, må dere hente billetter samtidig.

NB! Ta med studentbevis når du henter billett. Det blir også sjekket studentbevis i døren på kinokvelden.

Se Facebook-arrangementet her