Prosjektleder og prosjektmedarbeidere, kulturprosjekt.

Vi skal opprette en kulturgruppe, der målet er å gi studentene i Oslo, Kjeller og Sandvika tilgang til ulike kulturtilbud, som konserter, museum og idrettsarrangement. Til dette trenger vi studenter til administrative oppgaver, som å kartlegge kulturtilbud og arrangementer, innhente priser, og ordne distribusjon av billetter.

Hvem er du?

Vi søker deg som ønsker å jobbe med å skape et godt kulturtilbud for studenter. Vi ser etter studenter som er interessert i kultur, med evner til å organisere og engasjere. Du vil jobbe i en gruppe med andre studenter, som følges tett opp av ansatte i Studentenes tiltakspakke.

Vi ser etter deg som er kreativ, strukturert og selvstendig. Du har god kjennskap til kulturlivet i Oslo, er initiativrik og løsningsorientert. Erfaring med prosjektarbeid, kommunikasjon og digitale verktøy er en fordel, men ikke et krav. Du er frempå, positiv, og ikke redd for å ta kontakt med bedrifter. Du vil jobbe i et team med flere andre, så evne til å samarbeide er også viktig.

Til stillingen som prosjektleder er det i tillegg en fordel om du har ledererfaring fra tidligere. I denne stillingen vil du ha ansvar for å lede gruppen, koordinere arbeidet, og sørge for at frister overholdes. Vi ønsker derfor en strukturert og ansvarsfull student til denne stillingen, som evner å engasjere og inspirere andre.

Du må være aktiv student ut 2021. På grunn av smittevern vil arbeidet hovedsakelig gjøres digitalt. Det er lagt opp til at dere jobber hjemmefra, og det forutsettes derfor at du har tilgang til egen PC og internett. Stillingen vil ha en stillingsbrøk på ca 30%, med mulighet for mer, spesielt i oppstart av prosjektet.

Vil du jobbe med å gi studenter tilgang til kulturlivet i Oslo i høst?

Send en kortfattet søknad og CV til studenttiltak@sio.no, merkes med "kulturgruppe" og stillingen du søker på i emnefeltet.

Søknadsfrist: snarest, senest innen 26.07. Intervjuer og ansettelser gjøres fortløpende.

Oppstart: så fort som mulig

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med: Kjersti Aabrekk, prosjektleder for Studentenes tiltakspakke. Tlf: 91992094 E-post: kjersti.aabrekk@sio.no