Prosjektmedarbeider, admin

Studentenes tiltakspakke ser etter studenter som kan bidra med søknadsbehandlingen og administrative oppgaver.

Stortinget bevilget en tiltakspakke for studenter tidligere i år. Prosjektgruppen ser etter studenter som kan bidra til søknadsbehandlingen og andre administrative oppgaver. Studentenes tiltakspakke er en midlertidig støtteordning som støtter studentdrevne prosjekter og skaper arbeidsplasser til studentene.

Hvem er du?
Vi i Studentenes tiltakspakke søker etter deg som har erfaring med å jobbe strukturert og som kan jobbe systematisk, nøyaktig og selvstendig. Vi ser etter studenter som kan bidra til søknadsbehandlingen og andre administrative oppgaver blant annet økonomisk oversikt og utbetaling. Det er ønskelig med erfaring fra arbeid med administrative oppgaver og erfaring med Microsoft Excel, men ikke et krav. All nødvendig opplæring vil bli gitt.

Du må være aktiv student ut 2021 og studerer ved et av lærestedene i Oslo. På grunn av smittevernrestriksjonene er det lagt opp til at stillingene hovedsakelig jobber hjemmefra, og det forutsettes derfor at du har tilgang til egen PC og internett. Stillingen vil ha en stillingsbrøk på ca 20% og oppstart er snarest.

Vil du jobbe i SiO med søknadsbehandling og andre administrative oppgaver?

Send en kortfattet søknad og CV til studenttiltak@sio.no
Søknadsfrist: Snarest. Vi behandler søknadene fortløpende
For spørsmål om stillingen, ta kontakt med og send CV og kort søknad: Betty Sophie Feder 
Betty.Sophie.Feder@sio.no.