Saeka Zafar skapte sin egen sommerjobb!

Drømmer du om å skape din egen sommerjobb? Se hvordan Saeka Zafar gjorde det!


Saeka er en av de som har søkt om lønnsmidler til sommerjobb og skal nå jobbe med noe hun ønsker å engasjere flere studenter i - nemlig yoga. Hun har erfaring med yoga fra tidligere og har holdt flere timer for mindre grupper.

Link til facebookevent

Link til påmeldingsskjema

Yoga hver søndag i St Hanshaugen park klokken 10:00. Starter 4 juli.- Dette var en ideell jobb for meg hvor jeg kan ha en målrettet jobb og i tillegg få betalt for det gjennom sommerferien. Som internasjonal student vil dette gjøre at jeg kan dele mine ferdigheter og komme i kontakt med andre studenter, forteller Saeka.

Gjennom sommeren og høsten skal Saeka holde yogatimer hver søndag i St. Hanshaugen park. Etter planen ønsker hun å gjennomføre én økt i uken, i en periode på 20 uker.

- Jeg har ble yogainstruktør i India og tilbyr nå å veilede 20 deltakere. Øktene vil bestå av enkle yoga-asanas, solhilsen, pusteteknikker og meditasjon. Øktene vil fokusere på kroppens fleksibilitet og sinnets harmoni, sier Saeka.

Når du søker om sommerjobb er det opp til deg selv om du ønsker å jobbe sammen med noen eller gjøre det alene. Saeka valgte å holde yogatimene alene og forteller at hun har fått mye støtte av vennene sine. Hun ønsket også å gjøre noe meningsfylt i sommer, men også komme i kontakt med andre studenter i Oslo.

- Jeg så etter en meningsfull sommerjobb og kom over en SiO-post på Instagram og tenkte øyeblikkelig at jeg måtte arrangere denne aktiviteten, sier Saeka.

Ønsker du å søke om en sommerjobb? Send inn din søknad her, det er ikke for seint! Søknadsprosessen er enkel og du får raskt svar på din søknad.

- Søknadsprosessen var sømløs og enkel. Jeg var spent på å se hvor lang tid det tok før min søknad ble godkjent, men den ble godkjent innen én dag, sier Saeka.

Visste du at du også kan søke om lønnsmidler gjennom en forening? Du kan få lønn for å holde arrangementer og aktiviteter for din forening, men lønnen kan ikke gå til ordinær drift.