Prosjektmedarbeider for ''Semester med nye venner''

Tiltakspakken for studenter ser etter studenter som kan bidra med å skape sosiale aktiviteter for nye og gamle studenter i det nye akademiske året, ved å lede prosjektet "semester med nye venner".

Kunnskapsdepartementet bevilget en tiltakspakke for studenter tidligere i år. Studentenes tiltakspakke er en midlertidig støtteordning som støtter studentdrevne prosjekter og skaper arbeidsplasser til studentene. Vi ser etter to studenter som kan bidra til å skape sosiale aktiviteter for studenter i Oslo. Arbeidsoppgavene vil blant annet gå ut på å initiere, koordinere og opprettholde aktiviteter og drift blant nye og gamle medlemmer i prosjektet "semester med nye venner".

Hvem er du?

Vi søker deg som brenner for å bedre studentenes sosiale tilværelse, og som er strukturert, dreven og initiativrik. Du er selvstendig, men evner også jobbe i team med andre. Erfaring med prosjektarbeid vil være en fordel. Dette er ikke et krav, du vil få all nødvendig opplæring. Vi ønsker noen som kjenner studentmiljøet i Oslo, og erfaring fra foreningsarbeid vil derfor også være en fordel. Personlig engasjement og evne til å ta initiativ vektlegges.

Du studerer ved et av lærestedene i Oslo (også høsten 2021) som er tilknyttet SiO, og må være aktiv student ut 2021. På grunn av smittevernrestriksjonene vil det i utgangspunktet bli lagt opp til at stillingene jobber hjemmefra. Det forutsettes derfor at du har tilgang til egen PC og internett. Stillingen vil ha en stillingsbrøk på ca 20% fra uke 31 og ut året.

Vil du jobbe i SiO med prosjektet "semester med nye venner"?

Send en kortfattet søknad og CV til studenttiltak@sio.no, og merk med "Semester med nye venner" i emnefeltet.

Søknadsfrist: snarest - vi behandler søknadene fortløpende.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Ruwayda Mohamed, prosjektmedarbeider for Studentenes tiltakspakke: ruwayda.a.mohamed@sio.no eller på tlf.: 97380959