Vi går en kjølig og mørk tid i møte. Vil du dele denne stunden med noen? Studentens tiltakspakke tilbyr løsningen: Single's night på Amatøren.

Tirsdag 16. november på Amatøren

Tirsdag 16. november, klokken 19 til 24, inviterer Studentens tiltakspakke og SiO deg til Amatøren i Sogn studentby. Kvelden byr på muligheten til å bli kjent med nye mennesker gjennom speed-dating, triumfere i brettspill, danse kvelden lang og om du ønsker - fremføre en vits, dikt eller noe helt annet på kveldens "open mic".

Når nettene blir lange og kulda setter inn, kan det være mange som lengter etter en ekstra god venn i vintermørket. NRK og Statistisk sentralbyrå har for første gang kartlagt hvor mange som er single i Norge gjennom 40 år. Det viser seg at omlag 1,4 millioner nordmenn er single akkurat nå - noe som er historisk høye tall. Den ferske rapporten avdekker at størsteparten faktisk er studenter under 30 år.

Er du en av de 1,4 millionene?

Møt opp på Amatøren for en uhøytidelig og hyggelig kveld. La oss gjøre vinteren litt varmere- sammen! For å friste deg litt ekstra kan vi melde om snille priser i baren, konkurranser med gode premier og mat til de 50 første som dukker opp.

Sees vi på Amatøren? 

Les mer og finn flere arrangementer på SiO sin facebook side HER!