Sosial desember

Mørket har senket seg og førjulstiden nærmer seg. I en tid med mye press og en hektisk eksamensperiode lager vi rom for å koble av og nyte førjulstiden. Unn deg selv noen timer fri fra eksamensforberedelsene, og gjør noe koselig for å få julestemning.

I en mørk tid er det viktig å skape små lyspunkter i hverdagen. Her får du en oversikt over hva Studentenes tiltakspakke og SiO, sammen med studentene og lærestedene, arrangerer i førjulstiden. Sammen kan vi senke stressnivået og samtidig skape den gode julestemningen. Bli med på de kommende arrangementene - enten med en medstudent, eller kom alene og bli kjent med noen nye. Sammen skal vi skape sosiale sammenkomster og koselige førjulsaktiviteter!

For mer info om hvert enkelt arrangement, sjekk ut aktivitetskalenderen vår eller se arrangementene på SiO sin Facebook.

Høytiden for markeder og baking

Julemarked

Designstudentene ved Høyskolen Kristiania skal for 20. gang ha julemarked. Her vil designstudentene by på gratis gløgg og pepperkaker. På julemarkedet kan du kjøpe alt fra unike smykker, julekort og vesker, til håndlagde lys og smidde artikler. Det blir også live julemusikk og pyntet juletre. For mer info, se Facebook-arrangementet her.

Julemarkedet finner du i Christian Krohgs gate 32 og holder åpent 27. og 28. november fra kl. 12-18. Det er gratis inngang, og åpent for alle!


Pepperkakebaking

Fra 6. til 9. desember inviterer SiO studentene på pepperkakebaking på deres spisesteder. SiO stiller med pepperkakedeig, så du kan ta plass ved langbordet og kjevle, stikke og pynte julens pepperkaker med glasur og pynt. Pepperkakene stekes fortløpende, slik at du får med deg nybakte pepperkakene hjem.

6. des. kl. 18: Union Blindern

7. des. kl. 19: Union Blindern

8. des. kl. 17: OsloMet Kjeller, Hannas spiseri

9. des. kl. 17: OsloMet P32, Andrea spiseri

Sosiale arrangementer

Julegrantenning

1. desember tennes julegrana på Kringsjå studentby. Kryp ut av studentboligen din og bli med på en koselig julegrantenning sammen med naboene dine. Du er like velkommen selv om du ikke bor på Kringsjå.

Vi kan også friste med gratis gløgg, pepperkaker og sang. Kom i julestemning når vi danner ringer og går rundt juletreet, eller bli med på konkurransen hvor det deles ut noen julegaver til heldige studenter.

Se Facebook-arrangement her.

Sett kursen mot Kringsjå Torg 1. desember, og bli med når julegrana tennes kl. 16!

Førjulsstemning på Amatøren studentbar

Denne høsten har Amatøren endelig åpnet igjen, etter en lang periode med oppussing. Vi benytter derfor anledningen til å holde ukentlige arrangementer der - samt arrangementer som byr på god julestemning.

Det blir ''Exchange night'' 14. desember. Hensikten med arrangementet er å fremme interkulturell nettverking i et nyoppusset studenthus. Målet er å samle både internasjonale og lokale studenter for å møtes, dele nye språk og kulturer, og få nye venner. Rundet denne tiden på året er det mange studenter som vender hjemover. Har du noe du vil bytte eller gi bort før du drar hjem - da er dette kvelden! Om du ikke har en fysisk ting å gi, er det mer enn nok med et godt råd, noen hyggelige ord eller en god juleklem. Det vil også være materialer tilgjengelig, slik at du kan lage dine egne julegaver.

14. des. kl. 19-24, på Amatøren inne på Sogn studentby.

''Christmas night'' på Amatøren

21. desember ønsker vi velkommen til ''Christmas night'' på Amatøren. Dette blir årets siste arrangement på Amatøren i regi av Studentenes tiltakspakke. Denne kvelden vil du både oppleve den typiske norsk og tradisjonsrike julen, men også juletradisjoner fra andre deler av verden. Det blir også julemusikk, snacks og muligheter for å lage julegaver.

21. des. kl. 19-24, på Amatøren inne på Sogn studentby.

Sosial førjulskveld

Studentenes tiltakspakke arrangerer en sosial førjulskveld 9. desember. Dette blir en fullspekket kveld med musikk, førjulskos og morsomme aktiviteter! Det blir mulighet for å synge karaoke og vinne premier under quizen. Vi ønsker velkommen til et deilig avbrekk i eksamensperioden, med gratis snacks og god førjulsstemning!

Velkommen til klubbscenen på Chateau Neuf 9. des. kl. 18.30!

Vi minner om at...

Alle skal føle seg inkludert i julen og førjulstiden! Studentenes tiltakspakke vil minne om at vi har laget en hyggelig, trygg og effektiv måte du enkelt kan utvide nettverket ditt på. Det er alltid mulighet til å melde seg på "Semester med nye venner" - og er du i tvil, ikke nøl med å bli med! Meld deg enkelt på her, og du vil bli tildelt en gruppe med samme interesser som du har opplyst om.

Vi har også startet opp et helt unikt psykisk helsetilbud for Oslostudentene nå - Peer Support! Alle Peer Supporterne har gjennomført obligatorisk kursing, og står nå klare til å hjelpe studentene. Om du trenger en å prate med om det å være student, lurer på hvor lesesaler og bibliotek er, eller føler på eksamenspress for eksempel, ta kontakt med Peer Support. Vi minner om at alle Peer Supporterne har taushetsplikt, så de kan du trygt snakke med om både stort og smått.

Les mer eller kontakt Peer Support her. Du vil etter kort tid få tilbud om en samtale med en av våre Peer Supportere.