Sosial september

Gå en sosial høst i møte!

Gå høsten i møte ved å ha en sosial september! Her kommer noen anbefalinger til aktiviteter du kan gjøre denne måneden:

Hva med å møte andre studenter som også har de samme interessene som deg? "Semester med nye venner" er en sosial møteplass hvor du har muligheten til å gjøre nettopp dette! Bli med på vennespleis og meld deg på her

Gjennom Studentslippet kan du frem til 12.september oppleve det Oslo har å tilby av aktiviteter og kultur helt gratis. Hva med minigolf, Rush trampolinepark, tur på museum eller improshow? Meld deg på de ulike arrangementet på studentslippets nettside.

Sjekk ut Aktivitetskalenderen! Her finner du høstens mange arrangementer samlet på et sted. Du kan ved et tastetrykk legge inn aktiviteten i din personlige kalender! Det kan være lurt å lagre hele kalenderen som bokmerke på mobilen!

Hva med å arrangere noe helt eget? Vi har laget et forenklet søknadsskjema hvor man kan få innvilget inntil 2500 kroner til et sosialt arrangement. Hva med badstue, karaoke eller spillekveld med kollokviegruppen? Trenger du inspirasjon kan du sjekke ut idébanken her! 

Bli Peer supporter! Dette er et lavterskeltilbud hvor man som Peer Supporter er en støttespiller for andre studenter som trenger noen å snakke med, både om små og store problemer eller bekymringer. Søk her

Husk å forholde deg til smittevernanbefalinger på de gitte arrangementene. Vi ber søkere være oppmerksom på at smittevernstiltak kan endre seg. Dersom arrangementet ditt må utsettes eller avlyses får du som søker dekket de kostandene du har forpliktet deg til. 

Foto: © Arvid Malde