Spooky season!

Studentenes tiltakspakke lar ikke Spooktober gå ubemerket hen! Sleng på ditt skumleste kostyme og bli med på moroa både digitalt og fysisk! Nedenfor finner du en oversikt over alle kommende arrangementer til ære for Halloween og spooky season:   

26. OKTOBER KL. 19:00 - HALLOWEENKVELD PÅ DISCORD:

 Bli med på Halloween-quiz på Discord! Meld deg på med noen du kjenner, eller alene, så finner vi en gruppe til deg! Før quizen kan laget ditt hente en Halloweenpakke med pynt, godteri og utstyr til taco. Se utdelingstider på facebookarragementet her! 

Det vanker gode premier til vinnerlaget! Så kom og test kunnskapen din og ha en hyggelig og spooky kveld med kjente og ukjente! Meld deg på HER og bli med på DENNE servern!

26. OKTOBER KL. 19:00 - BRETTSPILL OG MYSTERIEKVELD PÅ AMATØREN:

På den nylig gjenåpnede studentpuben Amatøren inviteres du til brettspill og mysteriekveld! For å markere Halloween vil det bli utdelt godteri og masker til de 50 første! Bli med på moroa og ta turen til Amatøren! Les mer om arrangementet her!

30. OKTOBER KL. 10:15 - 17:00 - HALLOWEEN PÅ TUSENFRYD:

Har du lyst på fart og spenning? Bli med Studentens tiltakspakke til fornøyelsesparken Tusenfryd! I anledning Halloween har parken laget en monstersone, hvor det lurer gresskar, Halloweenpynt og skumle overraskelser! Bli med og kjenn adrenalinet pumpe! Les mer om arrangementet her

OBS: arrangementet er dessverre fulltegnet! 

30.OKTOBER KL. 18:30 - HARRY POTTER OG ILDBEGREPET I OSLO KONSERTHUS:

Opplev det ikoniske fjerde kapitelet i Harry Potter-universet på storskjerm, mens et symfoniorkester framfører toner fra filmen. En magisk opplevelse som garantert vil gi deg frysninger! Les mer om arrangementet her!


OBS: arrangementet er fulltegnet, men du kan melde deg på venteliste HER!


30.OKTOBER KL. 19:00 - HALLOWEENFEST PÅ AMATØREN:

Lyst å feire Halloween skikkelig? Amatøren kan friste med fotoboks, konkurranser og gode premier, DJ og vennlige studentpriser! Så ta turen til og møt nye mennesker, dans og spis masse digg godteri! Kle deg gjerne ut, for her blir det kostymekonkurranser og utdeling av gavekort hele kvelden! De første som kommer får gratis pizza! Les mer om arrangementet her!


31. OKTOBER KL. 18:00 - SPOOKY SPILLKVELD PÅ DISCORD: 

Ro ned etter en laang Halloweenhelg og bli med på spooky spillkveld på søndagen. Ukens spill er ''don't starve together''! Les mer om arrangementet her og trykk her for LINK til servern!

Foto ©:Taylor Rooney