Summer water war

Fredag 13. august ble det arrangert summer water war på Sognsvann, hvor over 60 studenter deltok på arrangementet. Vannkrigen førte til en vennskapelig kamp og god stemning blant både deltakere og tilskuere.

Til tross for litt grått vær møtte mange studenter opp med godt humør og et åpent sinn. Deltakerne startet med noen bli kjent-leker før de ble delt inn i fire lag og kampen om "last-man-standing" begynte.

Studentenes tiltakspakke har startet opp et nytt delprosjekt - Studentenes aktivitetsgruppe, og det er de som står bak "summer water war". I forkant gikk de til innkjøp av vannpistoler og badeleke, og alle deltakerne fikk hver sin vannpistol og bandana i laget sin farge, i tillegg hadde de bademadrasser som de kunne gjemme seg bak.

Det er herlig å se at så mange studenter ble med på arrangementet! Det virket som folk koste seg og entusiasmen rundt arrangementet var stor. Vi håper dette fører til nye bekjentskaper, og kanskje til og med varige vennskap, sier Idar Henrik Seem, prosjektkoordinator og medansvarlig for summer water war.

Med over 60 deltakere og en del utstyr kan det være mye å holde styr på, men arrangørene har holdt flere arrangementer gjennom hele sommeren og har opparbeidet seg gode rutiner.

Deltakerne var konkurranselystene, men selv under vannkrigen var det en vennlig tone og vi regner gjennomføringen som svært vellykket. Vi var flere arrangører til stede som passet på at alt gikk trygt for seg, sier Idar Henrik.

Etter enda et vellykket arrangement for Studentenes aktivitetsgruppe er det ikke usannsynlig at suksessen vil gjentas ved en senere anledning! Følg med på aktivitetskalenderen eller meld deg på andre arrangementer her.